Facebook Pixel

José Antonio Martínez Lapeña & Elías Torres. Hercules Mall. Seville. Spain

January 05, 2012

José Antonio Martínez Lapeña & Elías Torres. Hercules Mall. Seville. Spain

This space in the historic centre of Seville has been remodelleded in a single approach, incorporating neighbour and municipal requests. One single paving coloured according to the Seville soil brings together the entire space without any sharp level change. The intervention is camouflaged between the trees and the setting is regenerated, discretely, reinterpreting that already existent. Simultaneously, 500 m away, the Plaza de la Encarnación has also been remodelled, inviting round a new upstairs neighbour, who managed to move in with a bit of a racket after a complicated move, but who, despite the hard work, forgot all about the surface area of the square and the users who would still cross it.

 

Leaf through Strategy Space

 

 


RELATED POSTS

Topotek1. Theresienhöhe Railway Cover. Munich. Germany
Topotek1. Theresienhöhe Railway Cover. Munich. Germany
a+t Strategy Space. Now on sale
a+t Strategy Space. Now on sale
a+t 37 Strategy Space. Projects
a+t 37 Strategy Space. Projects



close  
condiciones

a+t guarantees to fulfill that which is established by the Spanish Personal-Data Protection Act 15/1999 and all other applicable legislation. a+t adopts the technical, organizational, and security measures required to guarantee confidentiality and integrity of the information.
If you want to unsuscribe from a+t newsletter click here.



close     
condiciones cerrar

Subscribe to our newsletter

Enter your Email:
checkbox I've read and agree to terms and conditions
If you want to unsuscribe click here

SUBMIT

condiciones

If you want to become a part of a+t team, please send us your CV here: aplust@aplust.net






close  

A+T

We use own and third-party cookies to improve your user experience with us. If you continue to use this site we will asume that you are accepting this + info > x