Penson. Google Central. London

Project published in a+t 43 Workforce A Better Place to Work

January 09, 2015

Penson. Google Central. London

The option for this Google sales office –occupying 16,000 m2 over several storeys of the Central Saint Giles Building, a complex of office and residential units designed by Renzo Piano in 2010– was to recreate the interior of a London townhouse, in its most stereotypical version.

 

PROJECT PUBLISHED IN:

 


RELATED POSTS

a+t 43 WORKFORCE <br/>A Better Place to Work. Index
a+t 43 WORKFORCE
A Better Place to Work. Index



close  
condiciones

a+t guarantees to fulfill that which is established by the Spanish Personal-Data Protection Act 15/1999 and all other applicable legislation. a+t adopts the technical, organizational, and security measures required to guarantee confidentiality and integrity of the information.
If you want to unsuscribe from a+t newsletter click here.



close     
condiciones cerrar

Subscribe to our newsletter

Enter your Email:
checkbox I've read and agree to terms and conditions
If you want to unsuscribe click here

SUBMIT

condiciones

If you want to become a part of a+t team, please send us your CV here: aplust@aplust.net






close  

A+T

cerrar