Studio Tilt. Club London Bridge. United Kingdom

Project published in a+t 43 Workforce A Better Place to Work

April 09, 2015

Studio Tilt. Club London Bridge. United Kingdom

The aim of this intervention is to uncover the construction features of the building, a 19th Century tannery, in order to give some historical character to the interior of the coworking centre. New compartmentalization elements and furniture are added to the original timber structures, the brick walls and the metal columns which, unlike other projects by the same studio, are rather restrained in their layout. The space of the round section, for breakout and events, and the untreated wooden latticework, which helps organize the space, stand out.

 

PROJECT PUBLISHED IN:

 

 

 


RELATED POSTS

Studio Tilt. Club Bankside. London. United Kingdom
Studio Tilt. Club Bankside. London. United Kingdom
Brinkworth. LBi offices. East London. United Kingdom
Brinkworth. LBi offices. East London. United Kingdom
Offices. Plan layout paradigms
Offices. Plan layout paradigms
Camenzind Evolution. Unilever. Diana, Schaffhausen. Switzerland
Camenzind Evolution. Unilever. Diana, Schaffhausen. Switzerland



close  
condiciones

a+t guarantees to fulfill that which is established by the Spanish Personal-Data Protection Act 15/1999 and all other applicable legislation. a+t adopts the technical, organizational, and security measures required to guarantee confidentiality and integrity of the information.
If you want to unsuscribe from a+t newsletter click here.



close     
condiciones cerrar

Subscribe to our newsletter

Enter your Email:
checkbox I've read and agree to terms and conditions
If you want to unsuscribe click here

SUBMIT

condiciones

If you want to become a part of a+t team, please send us your CV here: aplust@aplust.net






close  

A+T

cerrar