Atelier Vens Vanbelle. Bram&Isabel. Ghent. Belgium

Project published in a+t 42 RECLAIM Domestic Actions 2

April 07, 2015

Atelier Vens Vanbelle. Bram&Isabel. Ghent. Belgium

Bram and Isabel purchased an old farm which came with a barn. Instead of refurbishing the whole volume, they opted only to convert the half adjoining the annex, which had a closer relationship with the building. This decision was to bring significant cost-savings by only initially renovating the area which the owners required. The interior partitions between the kitchen and the non-refurbished part of the barn, as well as for the exterior glazed volume protruding from the facade, have been put up using standard steel greenhouse frames. The aim was to preserve as much of the atmosphere of the original construction as possible, keeping the rural feel of the original farm.

 

PROJECT PUBLISHED IN:

 


RELATED POSTS

Joho Architecture. Hwa Yang Egg 333. Seoul. Korea
Joho Architecture. Hwa Yang Egg 333. Seoul. Korea
Bednar Albisetti, Burkhalter Sumi. Tower Weberstrasse. Winterthur. Switzerland
Bednar Albisetti, Burkhalter Sumi. Tower Weberstrasse. Winterthur. Switzerland
NU Architectuuratelier. Bomastraat. Ghent. Belgium
NU Architectuuratelier. Bomastraat. Ghent. Belgium
Adn architectures. Loft For. Brussels. Belgium
Adn architectures. Loft For. Brussels. Belgium



close  
condiciones

a+t guarantees to fulfill that which is established by the Spanish Personal-Data Protection Act 15/1999 and all other applicable legislation. a+t adopts the technical, organizational, and security measures required to guarantee confidentiality and integrity of the information.
If you want to unsuscribe from a+t newsletter click here.



close     
condiciones cerrar

Subscribe to our newsletter

Enter your Email:
checkbox I've read and agree to terms and conditions
If you want to unsuscribe click here

SUBMIT

condiciones

If you want to become a part of a+t team, please send us your CV here: aplust@aplust.net






close  

A+T

cerrar