Studio Tilt. Club Chancery Lane. London. United Kingdom

Project published in a+t 43 Workforce A Better Place to Work

March 23, 2015

Studio Tilt. Club Chancery Lane. London. United Kingdom

Converting a former patents office into a coworking centre led the developers to rethink the circulation atrium as a space for users to socialize and relax. On the other hand, the area between the building entrance and the atrium also had to accommodate the programme of uses.

 

PROJECT PUBLISHED IN:

 


RELATED POSTS

Brinkworth. LBi offices. East London. United Kingdom
Brinkworth. LBi offices. East London. United Kingdom
Nosigner. Mozilla Tokyo's new office. Japan
Nosigner. Mozilla Tokyo's new office. Japan
Studioninedots. De Burgemeester complex. Hoofddorp, Amsterdam. The Netherlands
Studioninedots. De Burgemeester complex. Hoofddorp, Amsterdam. The Netherlands
Fargas & Tous (original building), Baas (intervention). Alta Diagonal building. Barcelona. Spain
Fargas & Tous (original building), Baas (intervention). Alta Diagonal building. Barcelona. Spain



close  
condiciones

a+t guarantees to fulfill that which is established by the Spanish Personal-Data Protection Act 15/1999 and all other applicable legislation. a+t adopts the technical, organizational, and security measures required to guarantee confidentiality and integrity of the information.
If you want to unsuscribe from a+t newsletter click here.



close     
condiciones cerrar

Subscribe to our newsletter

Enter your Email:
checkbox I've read and agree to terms and conditions
If you want to unsuscribe click here

SUBMIT

condiciones

If you want to become a part of a+t team, please send us your CV here: aplust@aplust.net






close  

A+T

cerrar
We use own and third-party cookies to improve your user experience with us. If you continue to use this site we will asume that you are accepting this + info > x