Facebook Pixel

Reusing. Slab-benches

Station C23. Dessau landscape corridor. Germany

October 12, 2014

Reusing. Slab-benches

Photo: a+t research group

Re-using some of the existing elements in a space usually forms part of the programme. Be they large scale elements such as viaducts or small constructions, integrating these elements requires re-thinking their use, questioning their role in the new space. They are often revealed to be unexpected devices which give the chance to enrich the project.

Here, the remains of the old foundations serve as supports for seats on metal frames which contain a recycled rubber surface.

 

PROJECT PUBLISHED IN:

 

 


RELATED POSTS

Customizing. Mobile concessions stand
Customizing. Mobile concessions stand
Systematizing. Galvanized steel pergola
Systematizing. Galvanized steel pergola
Inducing experiences. Play maze
Inducing experiences. Play maze
Managing maintenance. The wild meadow
Managing maintenance. The wild meadow



close  
condiciones

a+t guarantees to fulfill that which is established by the Spanish Personal-Data Protection Act 15/1999 and all other applicable legislation. a+t adopts the technical, organizational, and security measures required to guarantee confidentiality and integrity of the information.
If you want to unsuscribe from a+t newsletter click here.



close     
condiciones cerrar

Subscribe to our newsletter

Enter your Email:
checkbox I've read and agree to terms and conditions
If you want to unsuscribe click here

SUBMIT

condiciones

If you want to become a part of a+t team, please send us your CV here: aplust@aplust.net






close  

A+T

We use own and third-party cookies to improve your user experience with us. If you continue to use this site we will asume that you are accepting this + info > x