Reinterpreting the existing. The park pavillion

Rural Studio. Lions Park. Greensboro. United States

July 16, 2014

Reinterpreting the existing. The park pavillion

Photo: Auburn University Rural Studio, Timothy Hursley

Taking advantage of the existing to change the layout of the space or adapting this to new uses can be a part of the many approaches to the context. This involves recycling atmospheres, programmes and objects which beyond the environmental advantages keeps the memory alive and consolidates the form of the projects.

The position of the building was used to incorporate it into the central activity space. The existing shed now houses the new restrooms, a storage area and an events stage near to the baseball fields.

 

PROJECT PUBLISHED IN:




 


RELATED POSTS

Generating shared experiences. Mobile modules
Generating shared experiences. Mobile modules
Educating. The red path
Educating. The red path
Managing earthworks. Recycled landscape
Managing earthworks. Recycled landscape
Integrating the existing. Rail tracks
Integrating the existing. Rail tracks



close  
condiciones

a+t guarantees to fulfill that which is established by the Spanish Personal-Data Protection Act 15/1999 and all other applicable legislation. a+t adopts the technical, organizational, and security measures required to guarantee confidentiality and integrity of the information.
If you want to unsuscribe from a+t newsletter click here.



close     
condiciones cerrar

Subscribe to our newsletter

Enter your Email:
checkbox I've read and agree to terms and conditions
If you want to unsuscribe click here

SUBMIT

condiciones

If you want to become a part of a+t team, please send us your CV here: aplust@aplust.net






close  

A+T

cerrar
We use own and third-party cookies to improve your user experience with us. If you continue to use this site we will asume that you are accepting this + info > x