Managing earthworks. New slope, new amphitheater

Batlle i Roig. La Marina Park. Viladecans. Spain

December 19, 2014

Managing earthworks. New slope, new amphitheater

Photo: Jordi Surroca

The new amphitheater is integrated in the topography that results from the earthworks undertaken during the park construction.

The general project is based on interpreting the dry creek as a natural corridor between the agricultural park and the mountain crossing the city, turning it into an urban park, incorporating when possible the open stretches, recovering its original vegetation and converting the covered parts into tree-lined paths.

 

PROJECT PUBLISHED IN:

 


RELATED POSTS

Activating hubs. Public square and library
Activating hubs. Public square and library
Connecting. Urban center and residual void
Connecting. Urban center and residual void
Managing earthworks. Use of the excavation debris for landscaping
Managing earthworks. Use of the excavation debris for landscaping
Making landscapes. Neon light on wall
Making landscapes. Neon light on wall



close  
condiciones

a+t guarantees to fulfill that which is established by the Spanish Personal-Data Protection Act 15/1999 and all other applicable legislation. a+t adopts the technical, organizational, and security measures required to guarantee confidentiality and integrity of the information.
If you want to unsuscribe from a+t newsletter click here.



close     
condiciones cerrar

Subscribe to our newsletter

Enter your Email:
checkbox I've read and agree to terms and conditions
If you want to unsuscribe click here

SUBMIT

condiciones

If you want to become a part of a+t team, please send us your CV here: aplust@aplust.net






close  

A+T

cerrar